Bok

Jag skriver på en roman som delvis är byggd på mina egna erfarenheter kring att få en flicka med svårigheter inom autism och ADHD. Hur det är att upptäcka svårigheterna, be om hjälp med anpassningar för det som ingen annan ser. Känslorna kring att sätta en etikett på sitt barn. En etikett som många i omgivningen inte tror på. Om den ständiga striden för att få den hjälp man som förälder och familj är i så otroligt stort behov av, men som långt ifrån är en självklarhet.

Jag skriver om rädslorna att göra fel val, att leta efter metoder och strategier. Frustrationen över att inte kunna hjälpa sitt barn. Att inte orka, men efter varje fall, ändå vara tvungen att resa sig upp, borsta av byxorna och orka lite till. Bara lite till. Tills hjälpen kommer... Hjälpen som avgör om familjen ska överleva eller inte.

10 thoughts on “Bok

 1. Tina

  Åh vill läsa din bok nu! Läste ditt utdrag och det var som skrivet om min flicka. Inte utan att jag blir ledsen för våra flickor och allt de får ta pga av oförstående omgivning

  Svar
 2. Sofie

  Läste precis ditt inlägg och blev verkligen berörd! Jag har själv jobbat med barn som har autism och adhd och det är otroligt givande att få läsa från en förälders synvinkel. Ser fram emot boken ❤

  Svar
  1. Inläggsförfattare

   Tack.
   Utöver att jag tror att många säkert kan känna igen sig i det jag skriver så hoppas jag att den just kan bli en ingång för personal som ska möta dessa barn i att förstå vad som händer på andra sidan. Vad som sker när ingen ser.

   Svar
 3. Pingback:

 4. Pingback:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *