Flyttar blogg till wordpress.com

När man blir sjuk i utmattning tar allt så väldigt mycket längre tid. I början fick jag ångest bara jag höll en räkning i handen. Jag visste inte hur jag skulle bete mig för att den skulle bli betald.

Idag funkar just den delen ganska bra, men så har det gått några år sen det var som värst också.

En annan sak som tar väldigt mycket längre tid när man är utmattad är att gå från tanke till handling. Efter tre månader liggande insåg jag att jag hade orkidéer som nog borde vara ganska törstiga vid det laget. Det tog ytterligare tre månader innan jag kom mig för att faktiskt ge dem vatten. De flesta dog, men först efter nästa höst och vinters extra trötthet då de ännu en gång fick genomgå en torrperiod på några månader.

Tror jag hade tolv eller fjorton stycken innan jag blev sjuk. Två av dem har överlevt. En med nöd och näppe men den börjar jag visst få liv i igen. Jag ser det som ett tecken på att jag har börjat orka tänka på lite andra saker än det allra mest akuta.

Det fungerar att betala räkningar igen, vilket efter en utmattning kan vara en ganska trevlig upplevelse. Även om jag hellre skulle se att det kom in penga istället.

En sak jag betalat för hela tiden som jag i flera år har tänkt varit helt onödigt, eftersom jag de facto på flera år inte har kunnat arbeta så som jag när jag startade mitt företag hade tänkt, är webb-hotellet. Varför slänga ut pengar på ett webb-hotell med hemsidor när det finns billigare alternativ? Gratis dessutom.

Så, nu när jag kommit så långt så att jag lyckas hålla orkidéerna vid liv igen har det blivit dags att flytta över bloggen till en gratis wordpress.com-sida istället för där den ligger nu.

Samtidigt passar jag på att byta adressen till "Flickan ingen ser" istället för "Osynliga flickan". Jag är lite mer genomtänkt den här gången och det stämmer dessutom överens med Facebook-sidan som heter Flickan ingen ser.

Alla inlägg och sidor på osynligaflickan.se är överflyttade till flickaningenser.wordpress.com, förutom detta inlägg som får ligga här i en övergångsperiod innan jag stänger den här sidan helt. Eller kanske att min hjärna lyckas tänka ut hur jag ska göra för att peka om den här adressen istället. Det vore kanske det bästa ändå. Jag får se hur bra jag lyckas med det. :-)

Alltså, hjärtligt välkommen till flickaningenser.wordpress.com. Det tar mig kanske lite tid innan jag har hittat en form och layout där som jag är nöjd med, men, det får ta den tid det tar. En sak i taget.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *